Zelfbouwpakket

Bouw jouw eigen woning helemaal zelf

Wil je besparen op werkuren? Ben je zelf een doe-het-zelver? Zet dan jouw woning helemaal zelf met een FDW Woningbouw zelfbouwpakket. Via een duidelijk en eenvoudig stappenplan monteer je eigenhandig jouw eigen houten droom.

Lees verder

De verschillende modules van jouw massief houten woning bereiden we voor in ons atelier. Aan de hand van een stappenplan en genummerde onderdelen, kan je zelf op een makkelijke manier de woning monteren. Bij elke nieuwe fase overlopen we samen wat er moet gebeuren en krijg je tips van echte vakmannen. Loop je toch nog vast? Geen nood. We staan steeds klaar om je te helpen.

Een zelfbouwpakket, hoe gaat dat in z'n werk?

Wanneer het bouwen van een woning een zoektocht is naar balans tussen budget en kwaliteit, heb je het bij FDW Woningbouw gevonden. Wij kunnen ervoor zorgen dat je jouw droomhuis eigenhandig kan realiseren. En dit op een zeer budgetvriendelijke manier. Laat FDW Woningbouw je op een professionele manier begeleiden bij de bouw van jouw houten droomhuis.

Samen met jouw bespreken we al jouw wensen en de bouwstijl die daarop aansluit. Aan de hand daarvan en jouw eigen technische vaardigheden, stellen we een plan op zodat je zoveel mogelijk zelf kan uitvoeren van de werken. Elke fase, vanaf de fundering tot de uiteindelijke afwerking zullen we uitvoerig bespreken en plannen. Elke stap wordt tot in de puntjes en met alle perfectie voorbereid door ons technisch team en met jou besproken.

En kom je toch in de problemen tijdens het bouwproces? Geen nood, je kan altijd rekenen op onze vakmensen. Afhankelijk van het werk dat ze moeten doen, zal dit wel voor een meerprijs zorgen. Maar dat verdienen onze mensen dan wel, toch?